Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tennessee Däckstol Inkl. Fotpall Grå

3 195 kr
Färg:
Dyna:
Sidobord:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

"Adirondack" fåtöljen är en klassisk amerikansk fåtölj skapad över 100 år sedan. Tennessee är en tolkning av denna klassiska däckstol och är tillverkad av Hillerstorp. I detta utförande är Tennessee gjord i FSC-märkt furu som blivit täcklaserad i Orkangrå. Fåtölj och fotpall ingår i detta set. Missa inte att köpa till en dyna, vilket ger stolen en härlig komfort.

Mått:

Däckstol 

Höjd: 94 cm

Bredd: 71 cm

Djup: 137 cm inkl. fotpall  

Färg: Grå

Mått på tillval:

Sidobord 

Höjd: 41 cm

Bredd: 50 cm

Djup: 50 cm

Färg: Grå

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgGrå
VarumärkeHillerstorp
MaterialAsk
Bredd71 cm
Höjd94 cm
Djup137 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Trämöbler

Möbler tillhörande den här gruppen är tillverkade av furu. Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor.

Skulle det uppstå missfärgning vid kvistarna i träet, kommer den med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla missfärgningen med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

Vinterförvaring

Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Vinterförvaringen bör ske skyddat, svalt och inte för torrt.

Det går även att vinterförvara möbeln ute. Tänk då på att skydda möbeln väl med exempelvis ett möbelskydd. Snö och regn ska inte komma i kontakt med möbeln och förvaringen måste vara ventilerad. Tvätta och torka av möblerna innan du ställer undan dem för vintern.

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL21838

To top