Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Texas Dyna Mörk botten med blommor

829 kr
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Dyna Texas Brun är en härligt tjock dyna i bomull och polyester som passar till stora positionsstolar, hammockar och vissa soffor/fåtöljer. Dynan finns i olika färger och material. Texas är dynan för dig som vill ha den absolut bästa sittkomforten! Tillverkad av Hillerstorp.

Information:

Bredd: 56 cmHöjd: 127 cm
Tjocklek: 11 cm      Material: Bomull, polyester
Färg: BrunSerie: Texas
Typ: DynaTillverkare: Hillerstorp

 

Hillerstorp Sweden är en av skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition av att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. Trämöbler har alltid ett visst underhåll medan konstrotting och aluminium är så underhållsfritt som det kan bli. Tänk på att alltid skydda möblerna under vintern.

Läs mer
Stäng
Specifikationer
MaterialPolyester, Bomull
VarumärkeHillerstorp
FärgFlerfärgad
Bredd56 cm
Längd127 cm
Läs mer
Stäng
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är en av Skandinaviens absolut största tillverkare av utemöbler. De har en stolt tradition att tillverka klassiska trädgårdsmöbler i fin kvalitet till ett bra pris. Hillerstorp är mest kända för sina trädmöbler i laserad FSC-Märkt furu men har på senare år blivit starka på konstrotting och nu även lackad aluminium. Hillerstorp började sin produkt redan 1929 och har sedan dess vuxit och blivit en självklarhet på den Nordiska marknaden. 

Läs mer
Stäng

Artnr:  HIL905302

To top