Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Leather Master

(2 Produkter)

I vårt breda sortiment hittar du ett hundratal produkter för rengöring, skötsel och reparation av olika ytor och material i ditt hem. Med vår praktiska problemlösare kan du snabbt få hjälp med just ditt problem men vår support svarar även gärna på dina frågor.

Som ledande i branschen har vi ett ansvar och vi uppmuntrar tanken om att vårda det man har. Vi håller kurser och utbildningar för såväl möbelbutiker, tapetserare, garverier och bilrekondare m.fl. hur olika material rengörs, vårdas och repareras. Runt om i Sverige samarbetar vi med en utvald skara Möbeldoktorer som kan hjälpa till om en större skada uppstått. Nätverket består av utbildade tapetserare, specialiserade på läder och utbildade i detta hos oss på Leather Master Scandinavia. Du hittar våra Möbeldoktorer här.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Leather Master
Varumärken
Leather Master

Produktion, packning och lagerhållning sker i Sverige och sedan 2020 är verksamheten ISO-certifierad enligt standard 9001- kvalitet och 14001- Miljö. Mer om hur vi arbetar med miljö, hållbarhet och socialt ansvar kan du läsa i Miljö och Hållbarhet.

Våra huvudsakliga kunder är möbelaffärer, men vi är även en stor aktör i bilbranschen med kunder som exempelvis Volvo. Vi finns i hela Skandinavien samt England och Island. Våra produkter rekommenderas av ledande garverier, möbeltillverkare och biltillverkare runt om 

To top