Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

La Scala Fåtölj

28 395 kr
Utförande:
Klädsel:
Klädsel
Ostuni Blå - 13
Ostuni Grön - 11
Ostuni Grå - 08
Ostuni Ljusgrå - 03
Stromboli Off White - 30IR
Stromboli Cognac - 30IS
Siena Gul - 40B6
Siena Grå - 40B3
Siena Mörkblå - 40B5
Siena Mörkgrön - 40B4
Siena Svart - 40BM
  • PG 70
  • PG 30
  • PG 40
.
8 - 10 Veckor (specialbeställning)
  •     Showroom för Natuzzi i butiken i Täby
  •     Ring oss på 08 - 22 20 00 om du behöver hjälp
  •     Betala med kort, faktura eller delbetalning
  •     Specialbeställning
BeskrivningSpecifikationerSkötselråd & Material

La Scala är definitionen på en modern och lyxig fåtölj. Den är tillverkad av Natuzzi Italia och är en av deras mest exklusiva modeller. La Scala är är i grunden en klassisk chesterfieldfåtölj men tack vare designern Claudio Bellini´s otroliga öga för detaljer blir La Scala så mycket mer.

Fåtöljen är helt handtillverkad av branschens mest skickliga hantverkare. Sitsen och ryggen är tillverkad av s.k. "memory foam" och "Climalight" vilket ger fåtöljen en underbar komfort samtidigt som den håller formen likt ingen annan fåtölj. La Scala är klädd med äkta full-anilinläder som har en fantastisk känsla och finish.

La Scala är för dig som inte nöjer dig med något annat än det absolut bästa. Designen är likt ingen annan soffa och i kombination med det absolut finaste anilinlädret branschen har att erbjuda får du i La Scala en fåtölj som saknar motstycke. La Scala finns i flera olika storlekar. Se produktblad för mer information.

Information:

Bredd: 107cmHöjd: 69cm
Djup: 92cmSitthöjd: 45cm
Modell: 3000 

 

OBS!! Bilden visar fåtöljen i tyg.

Sedan 1959 har Natuzzi tillverkat soffor och fåtöljer med fokus på kvalité, design och miljö. Nu räkas Natuzzi som en av världes största producenter av handtillverkade soffor och kanske till och med störst på läder. Natuzzi har sitt säte i södra Italien och drivs fortfarande av företagets skapare Pasquale Natuzzi.

I butik kan du välja bland ett stort antal klädslar medan vi i webshopen endast visar ett begräsat urval. Aktuella läderprover finns på Folkhemmet i Arninge där du även kan se och provsitta utvalda modeller. Ska du köpa skinnsoffa från Natuzzi i Stockholm är Folkhemmet ditt självklara val.

KlädselTyg, Äkta Läder
FärgValbart
Höjd (cm)69
Bredd (cm)107
Sitthöjd (cm)44
VarumärkeNatuzzi
Djup (cm)92
TygbankNatuzzi Italia

Anilin (Siena & Montello)

Anilin är ett genomfärgat läder utan ytlack eller täckfärg. Naturliga märken som exempelvis insektsbett, taggtrådsmärken och brännmärken finns kvar på lädret för att behålla så mycket som möjligt av den naturliga känslan. En viss nyansskillnad kan förekomma mellan de olika skinnbitarna på en möbel klädd i anilinläder. En Natuzzisoffa i anilin har extremt hög komfort och andas mycket, men är samtidigt mer känslig för spill och fläckar. Äger man en Natuzzi möbel i anilinläder är det extra viktigt med underhåll så att lädret alltid har ett fullgott skydd och åldras vackert.

Artnr:  NAT3000003CAT 70

Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top