Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Nordlux

(159 Produkter)

Nordlux

På Nordlux tillverkar vi lampor som det är lätt att förälska sig i. Produkter som du uppskattar mer ju mer du tittar på dem. Det är så det är med stilfull design: det blir mer tilltalande med tiden.

Nordlux är en dansk leverantör, men vi har hela världen som arbetsfält. Idag går större delen av vår export till Skandinavien, Tyskland, Frankrike och England. Vi har nyligen börjat sälja våra lampor i Kina, vilket innebär att vi idag exporterar till mer än 35 länder.

Sedan etableringen av Nordlux 1977 har det varit vårt mål att erbjuda belysningsprodukter till attraktiva priser. Vi har sedan starten alltid haft en kombination av sourcade produkter och egen design.Målet är fortfarande detsamma, och Nordlux erbjuder ett brett utbud av all slags belysning, både för inomhus- och utomhusbruk. Vårt ökade fokus på design har resulterat i att vi idag kan erbjuda belysning i många olika prisklasser.

Vi har på Folkhemmet förmånen att sälja hella Nordlux sortiment inklusive deras mer exklusiva "Design for the people" serier.

Visa mer
Visa filtreringDölj filtrering
Sortering:
Kategori:
Nordlux
Kategori:
Nordlux
To top