Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Folkhemmet firar 20 år! Upp till 30% rabatt på mängder av varor!

Organised

(14 Produkter)

Orgnzd Hyllsystem på Folkhemmet

Ett flexibelt hyllsystem

ORGANISED erbjuder lösningar som kan växa över tid. Grundidén är ett flexibelt och utbyggbart hyllsystem bestående av olika komponenter, funktioner och storlekar. Det kan byggas helt efter eget huvud, behov och tillgänglig yta, möjligheterna är närmast oändliga. ORGANISED tar hänsyn till grundläggande och vardagliga behov avseende förvaring. Hemma eller på jobbet spelar mindre roll, att ha ordning och reda behövs överallt. Vissa saker består, men över tid sker också förändringar där nya och gamla behov möts. Förståelsen för det föränderliga behovet av förvaring förenar ORGANISED med hållbar och tidlös design.

För tillfället finns ORGANISED hyllsystem att se hos Folkhemmet Täby och Kungens Kurva.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Organised
Varumärken
Organised

ORGANISED by Sweden har utvecklat en serie förvarningssystem och arbetsstationer av hög kvalité och med hög tillgänglighet till rimliga priser för både hemmiljöer och arbetsplatser. Formgivningen följer en välkänd och uppskattad skandinavisk formtradition. Koncepten inkluderar moderna och högkvalitativa produkter till överkomliga priser.

Formgivningen är gjord i samarbete med Hans Thyge & Co. De specialiserar sig huvudsakligen på formgivning av möbler och inredning men arbetar även inom grafisk formgivning. De har lång och välrenommerad erfarenhet och samarbetar med varumärken såsom Eilersen, Skagerak, Icons of Denmark och Andersen Furniture. Förvaringssystemen passar perfekt för smarta hem- och arbetsmiljöer. Koncepten går att anpassa efter tillgängligt utrymme och är flexibla och multifunktionella samt inte minst lätta att montera.

To top