Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Dahlia

(6 Produkter)

Dahlia Sits

Dahlia är en utesoffa som endast är tillverkad av komponenter som testats för att motstå utomhuselementens påverkan. Som namnet antyder är designen på Dahlia inspirerad av en blommande trädgård och dess organiska och ständigt föränderliga naturliga skönhet. Med sina släta feminina former, rundade armstöd och löst hängande lock är Dahlia modern och avslappnad samtidigt.

Placera Dahlia vid poolen, på terrassen eller koppla av på din favoritplats i trädgården. Naturligtvis är du välkommen att ta med dess elegans in i ditt hus också! Med den avtagbara klädseln kan Dahlia enkelt bytas ut för att matcha årstidens stämning och förlänga dess livslängd också. Ryggkuddarna köps separat.

Tygklädseln för utomhusbruk är vattenavvisande, slitstark, tvättbar och avtagbar. Innerdynorna, bestående av Dryfeel Foam, är avsedda för utomhusbruk. Tack vare dess uppbyggnad med öppna ”celler” rinner regn mer eller mindre rätt igenom dynorna. Soffans ryggdynor är gjorda av en speciell fibervadd med ett snabbtorkande innertyg. Under stommen finns en meshväv av glasfiber för att förhindra att insekter tar sig in under.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Dahlia
To top