Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tempur

(0 Produkter)

Materialet ”Tempur” började sin resa med utveckling av ett tryckabsorberande material till NASA för att dämpa, lindra och stödja astronauterna under den påfrestande uppskjutningen. De behövde ett nytt sätt att fördela vikt och tryck. Detta unika material blev sedan Tempur som är det enda kudd- och madrassvarumärke som är erkänt av NASA och är certifierad av Space Foundation.

Materialet introducerades 1991 till allmänheten som varumärket Tempur av den svenska firman Fagerdala World Foam som tog över rättigheterna till materialet under 80-talet. Idag är Tempur världens största producent av sängar och bäddmadrasser associeras idag med ergonomisk perfektion och kvalitet av högsta klass. Kom in till vår butik i Täby eller Barkarby för att uppleva varför en säng, kudde eller madrass från Tempur kan lösa dina sömnproblem.

Visa mer
Se fler serier

Materialet ”Tempur” började sin resa med utveckling av ett tryckabsorberande material till NASA för att dämpa, lindra och stödja astronauterna under den påfrestande uppskjutningen. De behövde ett nytt sätt att fördela vikt och tryck. Detta unika material blev sedan Tempur som är det enda kudd- och madrassvarumärke som är erkänt av NASA och är certifierad av Space Foundation. Materialet introducerades 1991 till allmänheten som varumärket Tempur av den svenska firman Fagerdala World Foam som tog över rättigheterna till materialet under 80-talet. Idag är Tempur världens största producent av sängar och bäddmadrasser associeras idag med ergonomisk perfektion och kvalitet av högsta klass. Kom in till vår butik i Täby eller Barkarby för att uppleva varför en säng, kudde eller madrass från Tempur kan lösa dina sömnproblem.

To top