Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Torkelson

(416 Produkter)

Torkelsonmöbler i klassisk skandinavisk design.

Torkelson har en stark trädtradition och kunskap inom möbler och inredning. Torkelson har sedan i början av 50-talet levererat fina gedigna möbler till skandinaviska hem och räkas som en av Sveriges äldsta möbeltillverkare.

Torkelson

Torkelson har ett brett utbud av olika stilar och material på sina möbler och sätter alltid kvalitet först, samt snabb och tillförlitlig leverans. De erbjuder mediabänkar, Tv-bänkar, hallmöbler, matbord, soffbord, stolar, skänkar och vitrinskåp. Torkelsons styrka har alltid varit massivt trä där det började med ek och björk. Den massiva eken är fortfarande deras trumfkort och med en ny och modern design har Torkelson lyckats skapa flera vackra serier de senaste åren. Online visar vi upp hela deras gedigna möbelsortiment. En styrka med deras sortiment är att de använder sig konsekvent system av ytbehandlingar vilket gör att du som kund kan matcha bord och stolar mellan de olika serierna och det matchar alltid. Torkelson är en av Sveriges största leverantörer av möbler i klassisk svensk / skandinavisk design.

Vi har i samtliga av våra butiker en utställning av deras storsäljare. Kontakta butik för att se vad vi visar just nu. Vi är sedan länge Stockholms största återförsäljare av Torkelson. Folkhemmet är ditt självklara val att köpa Torkelsons möbler billigt online. Kontakta gärna kundtjänst eller någon av våra duktiga säljare i butik för personlig service eller rådgivning.

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
To top