Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Utförsäljning av säsongens utställningsmöbler i våra butiker. Välkommen in och fynda utemöbler!

Bord

(634 Produkter)

matbord bord torkelson kök stolar träbord trä ekliden ek

"06.15 behöver jag ett tåligt bord..."

Rebecca, E-handel - Folkhemmet

Bord: Ekliden, Torkelson 

 

Bord för alla rum och tillfällen

Hos Folkhemmet finns ett stort utbud av designade och prisvärda bord för alla rum och tillfällen. Här hittar du soffbord, barbord, klaffbord, sidbord och matbord för alla stilar och smaker.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Matbord, soffbord eller avlastningsbord av högsta kvalité

Oberoende om du behöver ett stabilt middagsbord för bjudningen för kompisar, eller om du behöver ett matbord som klarar av barn som kryper, klättrar eller hoppar på dem så har vi något för er. Vi erbjuder alla tänkbara former och färger på borden för att passa just er stil. Om du behöver ett klassisk kvadratiskt bord till köket, vardagsrummet eller till middagssalen så hittar du det hos oss. Vi har även ett brett utbud av ovala bord, mat-, soff-, och barbord i flera olika färger för att passa precis ditt hem eller kontor. Söker du ett avlastningsbord till hallen eller en avlastningsyta i vardagsrummet?

Stabila bord till köket, vardagsrummet eller soffan

Vi har många förlängningsbara bord med både insticksklaffar och iläggsskivor. Borden finns i rund, oval, ellips, rektangulär och fyrkantig form. Materialmässigt finns bord som är extra stabila i t ex betongmassiv ek, björk, valnöt och andra träslag. Kika gärna in på våra stolar för att hitta matchande möbler till ditt nya bord.

Kompletta matgrupper med bord och stolar

Letar du efter snygga matbord och stolar i en form eller färg som passar dig och din inredning har vi ett brett utbud av klassiska matgrupper med bord och stolar i trä, smarta klaffbord med stolar med slitstarkt sammetstyg. Vi har något för alla! Välkommen in!

To top