Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj! 17-20% rabatt på soffor och fåtöljer i utvalda tyger

Soffor

(490 Produkter)

Soffor av bra kvalitet, design & sittkomfort

Vi anser att soffor är det vi är allra vassast på och lägger alla resurser möjliga för att bevisa att Folkhemmet är det självklara valet för dig som vill ha en soffa med bra kvalitet, design och sittkomfort. Alla våra medarbetare och säljare får gå djupgående utbildningar om soffor samt besöka fabrikerna för att bli experter på området. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter dina behov och förutsättningar.

"Tresitssoffa? Inte om jag får bestämma... "

Nadia, butikschef - Folkhemmet 

Schäslong: Jenny - Sits 

 

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Brett utbud av snygga & sköna soffor  

Köp moderna soffor i hög kvalité och oslagbar komfort online eller i en av våra butiker. Oavsett vilken soffa du söker har vi den på Folkhemmet. 

 

Moderna & traditionellt designade soffor

Soffor i modern och traditionell design hittar du både online och i butik. Vill du köpa bäddsoffa, divansoffa eller hörnsoffa har vi många byggbara soffor som kan anpassas helt efter dina önskemål.

Bäddsoffor, skinnsoffor, djupa & små soffor - Något till alla

Här visar vi bland annat bäddsoffor, skinnsoffor, djupa soffor, nätta soffor, tygsoffor och biosoffor. Du hittar även soffor i Howard stil och Chesterfield stil. Vi har allt från varumärkena Sits, Scapa, Hagagruppen och Calligaris. Folkhemmet erbjuder en otrolig bredd av soffor som täcker i princip alla områden. Majoriteten av våra modeller har massor med val av storlekar samt ett gediget utbud av starka möbeltyger.

To top