Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Bäddsoffor

(37 Produkter)

"38,6°C... Tur att vi har soffor för alla tillstånd" 
Lotta, ekonomischef - Folkhemmet 
Bäddsoffa: Felix - Sits

 

Bäddsoffa - en perfekt extrasäng!

Vårt stora utbud av bäddsoffor gör att soffan inte bara passar till gästrummet utan pryder vilket rum som helst. 

 

Visa mer

Bästsäljare

Dina val
Visa filtreringDölj filtrering
Kategori:
Bäddsoffor
Soffor
Bäddsoffor
Kategori:
Bäddsoffor
Soffor
Bäddsoffor

Bäddsoffor som är riktigt sköna för rygg & rumpa

Vi har ett brett sortiment med bäddbara soffor med en fantastisk kvalitet. Vi har starka modeller som tål att barnen leker i den vid övarnattningar och som dessutom är lätta att fälla ner och upp. Smarta, finurlig och smidig bäddning genom att man inte behöver flytta på kuddarna utan de fälls ner under sängen. Med över 20 års erfarenhet av att tillverka soffor och när man sitter eller ligger i en bäddsoffa från sits så känner hur komfortabela möbler de tillverkar. Vi har även bädsoffor från Natuzzi i klassisk minimalistisk stil för att passa i alla rum i hemmet, som även går att få i äkta läder.

Bäddsoffor med divan, för hörn och gott om plats

Vi har bäddsoffor med divan för att kunna krypa ner framför en film innan man enkelt förvandlar tv-rummet till ett sovrum. Har man bara behov för en mindre möbel kan vi erbjuda bäddfåtölj som både är generös när man sitter och läser en bok eller när man sover. Mer klassiska 2- & 3-sits bäddsoffor finns i rött, vitt, grått, svart, orange, rosa med mera. Du hittar nästna alltid precis den färg på bäddsoffan som matchar ditt hem bäst.

Bäddsoffor med underbar sovkomfort

På Folkhemmet erbjuder vi ett vasst sortiment av bäddsoffor som har mycket bra kvalitet och framför allt har en underbar sovkomfort. Vissa modeller har till och med bonellfjädrar inbyggda vilket ger liknande sovkomfort som en vanlig bra säng. Dessa modeller fungerar utmärkt som permanent sovlösning för de som har liten bostad och behöver maximera sin yta. Köp en bäddsoffa smidigt och till bra pris online på Folkhemmet.

To top