Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Soffkampanj Sits - Tygerna Oslo & Arcus 20% >

Utemöbler och Trädgårdsmöber

(1608 Produkter)

Här hittar du ett stort sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler till ett bra pris och utmärkt kvalitet. Välj bland utemöbler från märken som Hillerstorp, Brafab, Cane-Line och Ethimo. Vi har matgrupper med bord och stolar, solsängar, loungegrupper, soffor, fåtöljer, parasoll och paviljonger. Vi har ett brett sortiment av designade utemöbler för balkongen med bra kvalité och snabb leverans. Du köper dina utemöbler eller balkongmöbler billigt och smidigt med snabb leverans online på Folkhemmet.
 

Välja rätt utemöbler

När du väljer utemöbler är det viktigt att fundera på hur mycket arbete du vill lägga ner på dina trädgårdsmöbler. Köper du produkter i all form av trä som teak, furu och akacia är det alltid någon typ av underhåll som behövs. Utemöbler i trä som antingen är laserade eller lackade behöver alltid bättringsmålas vid behov. Oljade utemöbler i teak behöver oljas ca tre gånger per säsong om du vill ha kvar den fina gyllenbruna finishen. Om du inte oljar teakmöbler bleknar de och blir gråa. Du behöver dock fortfarande hålla möbeln ren för att undvika mögelprickar. Vill du undvika all form av arbete rekommenderar vi här på Folkhemmet utemöbler och trädgårdsmöbler i aluminium eller konstrotting. Dessa har en mycket högre tålighet mot sol och fukt och kräver inget underhåll.

De flesta dynorna ska skyddas förutom så kallade all weather cushions. Alla våra utemöbler behöver dock vinterförvaring. Vill du veta mer om hur materialen fungerar är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga personal på kundtjänst. Tänk på att sommaren är kort och vi har alltid begränsat med varor så beställ i god tid. Folkhemmet är ditt självklara val när det kommer till att köpa billiga utemöbler på online.

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top