08 - 22 20 00

 

  •   Fraktfritt över 5000 kr

 

  •   Personlig service

 

  •   Hemleverans i hela Sverige
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Utemöbler

(1804 Produkter)

Här hittar du ett stort sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler till bra pris och kvalitet på nätet. Vi säljer allt från Hillerstorp, Brafab, Cane-Line, Ethimo och Style Station. Vi har matgrupper med bord och stolar, solsängar, loungegrupper, soffor, fåtöljer, parasoll och paviljonger. Vi har ett brett sortiment av designade utemöbler för balkongen med bra kvalitet och snabb leverans. Köp dina sommarmöbler eller balkongmöbler smidigt med snabb leverans billigt online på Folkhemmet.

När du väljer vilken utemöbel du ska ha är det viktigt att fundera på hur mycket arbete du vill lägga ner på dina trädgårdsmöbler. Köper du produkter i all form av trä som teak, furu och akacia är det alltid någon typ av underhåll som behövs. Laserade eller lackade trämöbler behöver alltid bättringsmålas vid behov. Oljade utemöbler i teak behöver oljads ca tre gånger per säsong om du vill ha kvar den fina gyllenbruna finishen. Om du inte oljar teakmöbler bleknar de och blir gråa. Du behöver dock fortfarande hålla möbeln ren för att undvika mögelprickar. Vill du unvika all form av arbete rekommenderar vi på Folkhemmet trädgårdsmöbler i aluminium eller konstrotting. Dessa har en mycket högre tålighet mot sol och fukt och kräver inget underhåll.

De flesta dynorna ska skyddas förutom så kallade all weather cushions. Alla våra utemöbler behöver dock vinterförvaring. Vill du veta mer om hur materialen fungerar är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga personal på kundtjänst. Tänk på att sommaren är kort och vi har alltid begränsat med varor så beställ i god tid. Folkhemmet är ditt själklara val att köpa billiga utemöbler på nätet.

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top