Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Utemöbler och trädgårdsmöbler

(1880 Produkter)

Möbler för uteplatsen och trädäck för alla trädgårdar

Här hittar du ett stort sortiment av utemöbler, trädgårdsmöbler, balkongmöbler och till altanen allt till ett bra pris och utmärkt kvalitet. Välj bland utemöbler från märken som Hillerstorp, Brafab, Cane-Line och Ethimo.

Visa mer
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Brett utbud av möbler för uterummet och balkongen

Vi har ett stort utbud av matgrupperstolar till altanen, solsängar, loungegrupper, utesoffor, fåtöljer, parasoll och paviljonger för din trädgård och uteplats. Hos oss på Folkhemmet hittar du ett brett sortiment av designade utemöbler och balkongmöbler med bra kvalitet och snabba leveranser. 

 

Ta hand om dina Trädgårdsmöbler

När du väljer utemöbler är det viktigt att fundera på hur mycket  tid och arbete du vill lägga ner på dina trädgårdsmöbler. Köper du produkter i material såsom teak, furu och akacia är det viktigt att underhålla sina möbler år efter år för att behålla livslängden. Utemöbler i trä som antingen är laserade eller lackade behöver alltid bättringsmålas vid behov. Oljade utemöbler i teak behöver oljas ca tre gånger per säsong om du vill ha kvar den fina gyllenbruna finishen. Om du inte oljar teakmöbler bleknar de och blir gråa med tiden.

Vill du hellre minimera all form av underhåll så rekommenderar vi här på Folkhemmet utemöbler och trädgårdsmöbler i aluminium eller konstrotting. Fördelen med dessa material är att de är väldigt tåligt och lättskött jämfört med naturmaterial. Oftast räcker det att torka av med en lätt fuktad trasa. 

 

Vi hjälper dig hitta rätt utemöbler

Har du frågor om vilket material som skulle passar dig bäst, eller vill du veta hur du bäst tar hand om din nyinköpta teakmöbel? Du är alltid välkommen att kontakta vår kunniga personal i butik eller på kundtjänst.

Folkhemmet är de självklara valet när det kommer till att köpa prisvärda trädgårdsmöbler online.

To top