Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Solskydd till trädgården

(193 Produkter)

Skydda dig från solen med parasoll, paviljong eller hammock

Letar du efter ett parasoll till din trädgård? Hos oss finns både små och stora parasoll för din uteplats, balkong eller varför inte till stranden? På folkhemmet har vi ett stort sortiment av parasoll, parasollfötter, paviljonger, parasollskydd och hammockar.  Vi har både små och stora storlekar på parasollen. Köp ett fyrkantigt parasoll, stort parasoller, runt parasollfrihängande parasoll eller ett parasoll till din balkong.

Välj på flera olika storlekar. Från vårt minsta parasoll Cambre i storlek 2,5x1,3 meter till vårt största parasoll Paris i storleken 4x4 meter.

 

Folkhemmet- Ett brett sortiment av designade utemöbler med hög kvalité och snabba leveranser.

 

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Göm dig i skuggan när solen lyser som starkast

Hur skönt det än kan vara i solen när sommaren är som varmast finns det nästan ingen bättre plats än i skuggan med ett glas kall dricka. Hos oss på Folkhemmet hittar ni ett brett utbud av solskydd i form av Pergola och frihängande parasoll. Att kunna ligga och ta det lugnt i trädgården eller på sitt trädäck utan att behöva tänka på att bränna sig i solen är en frihetskänsla som är svårslagen.Ett parasoll ger dig möjlighet att kunna utnyttja din uteplats, balkong eller altan under de starkaste soltimmarna. Beroende på vilken stil och behov du har för ett parasoll på din uteplats så har vi något för alla.

 

Snygga parasoll till stranden & balkongen

Oavsett vilket typ av parasoll du är ute efter så har vi någonting för alla. Vi har ett stort utbud av färger och utförände på parasoll. Med vårt breda utbud täcker vi alla behov av skugga allt från strandens varmaste dagar till balkongen mitt i staden. Från riktig stora paviljonger till mindre parasoll till balkongen.

To top