Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Brafab - Kvalitetsmöbler till trädgården

(1495 Produkter)

Brafab 80 års erfarenhet av ute- & trädgrådsmöbler

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. Brafab har med 80 års erfarenhet av utemöbler och trädgårdsmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. I Brafabs sortiment hittar du stolar i form av klappstolar, positionsstolar och fåtöljer och tillhörande förlängningsbara bord i nonwood, aluminium, teak och konstrotting.

Populära Utomhusmöbler - Brafabs produktlinje:

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Brett utbud av utemöbler, soffor & fåtöljer

Brafab erbjuder ett stort utbud av soffor och fåtöljer, både byggbara soffgrupper men även klassiska 3-sits soffor. I år har det varit väldigt populärt med soffor i underhållsfri aluminium som t.ex. Leone och Belfort. Klassiker hos Brafab har alltid varit Ninja som finns i en stor mängd utföranden.

Moderna, nätta soffor & matgrupper i vit- & svartlackad aluminium till trädgården

Folkhemmet är en av Sveriges största återförsäljare av Brafab och andra utemöbler och alla butiker har en gedigen utställning med deras bästsäljande modeller. Köp utemöbler från Brafab billigt online här på våran hemsida där du hittar hela deras stora sortiment. Brafabs stora styrka historiskt har varit deras konstrotting men på senare år har deras moderna och nätta soffor och matgrupper i vit- och svartlackad aluminium blivit deras signum. Kontakta vår kundservice om du har frågor på deras produkter eller om du vill beställa.

Brafab

To top