08 - 22 20 00

  •   Fraktfritt över 5000 kr
  •   Öppet köp
  •   Personlig Service
  •   Bra priser
Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Brafab

(1449 Produkter)

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av Utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. I deras sortiment har de stolar i form av klappstolar, positionsstolar och fåtöljer och tillhörande förlängningsbara bord i nonwood, aluminium, teak och konstrotting.

Brafab


Brafab erbjuder ett stort utbud av soffor och fåtöljer, både byggbara soffgrupper men även klassiska 3-sits soffor. I år har det varit väldigt populärt med soffor i underhållsfri aluminium som t.ex. Leone och Atom. Klassiker hos Brafab har alltid varit Ninja som finns i en stor mängd utföranden.

Folkhemmet är en av Sveriges största återförsäljare av Brafab utemöbler och alla butiker har en gedigen utställning med deras bästsäljande modeller. Köp Brafab utemöbler billigt online på våran hemsida där vi visar hela deras stora sortiment. Brafabs stora styrka historiskt har varit deras konstrotting men på senare år har deras moderna och nätta soffor och matgruppper i vit- och svartlackad aluminium blivit deras signum. Kontakta vår kundservice om du har frågor på deras produkter eller om du vill beställa.

Visa mer
Se fler serier

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top