Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Brafab

(1514 Produkter)

Köp utemöbler från Brafab billigt hos Folkhemmet

Brafab - 80 års erfarenhet av ute- & trädgårdsmöbler

Folkhemmet erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler från Brafab med både prisvärda och exklusiva alternativ till uteplatsen, balkongen eller uterummet. Brafab har med 80 års erfarenhet av utemöbler och trädgårdsmöbler skapat ett modernt sortiment med material som aluminium och konstrotting tillsammans med traditionella klassiker som svensk furu och teak. Missa inte loungegrupper, klappstolar, positionsstolar och fåtöljer och förlängningsbara bord i material som aluminium, teak och konstrotting.

Visa mer
Se fler serier
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Brett utbud av utemöbler, soffor & fåtöljer

Brafab erbjuder ett stort utbud av soffor och fåtöljer, både byggbara soffgrupper men även klassiska 3-sits soffor. I år har det varit väldigt populärt med soffor i underhållsfri aluminium som t.ex. Leone och Belfort. Klassiker hos Brafab har alltid varit Ninja som finns i en stor mängd utföranden.

Moderna, nätta soffor & matgrupper i vit- & svartlackad aluminium till trädgården

Folkhemmet är en av Sveriges största återförsäljare av Brafab och andra utemöbler och alla butiker har en gedigen utställning med deras bästsäljande modeller. Köp utemöbler från Brafab billigt online här på våran hemsida där du hittar hela deras stora sortiment. Brafabs stora styrka historiskt har varit deras konstrotting men på senare år har deras moderna och nätta soffor och matgrupper i vit- och svartlackad aluminium blivit deras signum. Kontakta vår kundservice om du har frågor på deras produkter eller om du vill beställa.

Brafab

To top