Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

SITS

(577 Produkter)

sits soffa folkhemmet

 

Soffor och fåtöljer av högsta kvalitét
Med över 20 års erfarenhet har Sits utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort. Välj bland över 300 olika tyger i underbara material som bomull, linne och läder. Kom in till någon av våra butiker för att provsitta en mängd olika modeller och upplev varför Sits har blivit Folkhemmets självklara leverantör av moderna soffor. Har du svårt att hitta rätt tyg? Beställ hem tygprover helt kostnadsfritt!

 

Visa mer
Se fler serier
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Fantastiskt sortiment

Sits har ett fantastiskt sortiment av soffor och fåtöljer av högsta kvalitét. Med över 20 års erfarenhet har Sits utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort. På Folkhemmet har vi stora butiksutställningar med alla bästsäljande soffor från Sits. Hela, breda sortimentet finner du online på folkhemmet.com. På Folkhemmet har vi jobbat med Sits i över 15 år och har med tiden blivit experter på Sits sortiment. 

Sits

 

Hitta rätt soffa- för just ditt hem

De flesta modeller från Sits har många olika kombinationer av storlekar och stoppningar att välja mellan. De har allt från soffor som är grunda och lite fastare för de som vill ha lite mer upprätt sittning men även modeller med djupare och mjukare sits för en mer liggande position. Alla soffor från SITS kan väljas i över 300 olika tyger, bland annat bomull. Utvalda soffor från Sits går även att få i läder.

I våra butiker finns kompletta tygvagnar med samtliga tyger att uppleva och se i butik. Du kan även beställa hem små tygprover helt gratis. Glöm inte att titta i produktbladet för att se vilka olika kombinationer och varianter du kan välja mellan.

 

Brett urval av tyger

En av Sits främsta styrkor har alltid varit tyger. Sits erbjuder ett brett urval av tyger i vackert linne/bomull eller praktiska konstmaterial som klarar högt slitage samt maskintvätt. 

 

Välkommen in till någon av våra butiker eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt soffa!

To top