Produkten har blivit tillagd i varukorgen

SITS

(441 Produkter)

Soffor och fåtöljer av högsta kvalitét

Med över 20 års erfarenhet har Sits utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort. Välj bland över 300 olika tyger i underbara material som bomull, linne och läder.

 

Kom in och provsitt och upplev varför Sits har blivit Folkhemmets självklara leverantör av moderna soffor.

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Fantastiskt sortiment

Sits har ett fantastiskt sortiment av soffor och fåtöljer av högsta kvalitét. Sits har med 20 års erfarenhet utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort. Folkhemmet har en stor utställning av soffor från Sits i våra butiker i Stockholm. Online har vi som mål att visa samtliga modeller från Sits medans vi i butik valt ut deras bäst säljande modeller.
På Folkhemmet har vi jobbat med Sits i över tio år och har med tiden blivit experter på just Sits sortiment. 

Sits

 

Hitta rätt soffa- för just ditt hem

De flesta modeller från Sits har många olika kombinationer av storlekar och stoppningar att välja mellan. De har allt från soffor som är grunda och lite fastare för de som vill ha lite mer upprätt sittning men även modeller med djupare och mjukare sits för en mer liggande position.Alla soffor från SITS går att få i över 300 olika tyger, bland annat bomull. Vissa soffor från Sits går även att få i läder.

Samtliga våra butiker har kompletta tygvagnar med samtliga prover att uppleva och se i butik. Glöm inte att titta i produktbladet för att se vilka olika kombinationer och varianter du kan välja emellan.

 

Brett urval av tyger

En av Sits absoluta styrkor har alltid varit deras tyger. De erbjuder ett brett urval av tyger i vackert linne/bomull eller praktiska konstmaterial som klarar högt slitage samt maskintvätt. Just nu är det eleganta sammetstyget mycket populärt som både finns i exklusiv bomull eller lite slitstarkare polyester

 

Kom gärna in till butik eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig välja rätt Sits soffa.

To top