Mail   08 - 22 20 00 

 

  Fri hemleverans över 5000 kr

  Personlig service

  3 butiker i Stockholm 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

SITS

(517 Produkter)

Sits har ett fantastiskt sortiment av soffor och fåtöljer av högsta kvalitet. Sits har med 20 års erfarenhet utvecklat ett fantastiskt sortiment av designade soffor, fåtöljer och soffbord i modern och snygg design med en unik komfort. Folkhemmet har en stor utställning av soffor från Sits i våra butiker i Stockholm. Online har vi som mål att visa samtliga modeller från Sits medans vi i butik valt ut deras bäst säljande modeller. På Folkhemmet har vi jobbat med Sits i över tio år och har med tiden blivit experter på just Sits sortiment. 

Sits

Kom gärna in till butik eller ring vår kundtjänst så hjälper vi dig välja rätt Sits soffa. De flesta modeller från Sits har en stor mängd kombinationer av storlekar att välja mellan samt olika stoppningar. Alla soffor från SITS går att få i över 300 olika tyger, bland annat bomull. Vissa soffor från Sits går även att få i läder. Samtliga våra butiker har kompletta tygvagnar med samtliga prover att se live. Online visar vi ett urval av det bäst säljande tygerna men vill ni beställa i ett annat tyg är det bara att kontakta kundtjänst så löser vi det.

Sits erbjuder ett väldigt brett sortiment av soffor. De har allt från soffor som är grunda och lite fastare för de som vill ha lite mer upprätt sittning men erbjuder massor med härliga modeller med djup och mjuk sits för en mer liggande position. Missa inte att titta på produktbladen för att se alla varianter av respektive soffa som Sits erbjuder.

En av Sits absoluta styrkor har alltid varit deras tyger. De erbjuder ett brett urval av tyger i vackert linne/bomull eller praktiska konstmaterial som klarar högt slitage samt maskintvätt. Just nu är det eleganta sammetstyget mycket populärt som både finns i exklusiv bomull eller lite slitstarkare polyester.

Kom in och upplev varför Sits har blivit Folkhemmets självklara leverantör av moderna soffor.

Visa mer
Se fler serier
Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top