Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Finansiering

Delbetalning och faktura via Avarda

Online erbjuder Folkhemmet faktura och delbetalning via Avarda. Det är helt gratis att välja faktura som betalningsmedel. Du inväntar då din produkt och får fakturan i samma veva. Du kan även välja att dela upp din betalning mot en avgift.

Klicka här för Avardas kundtjänst

 

Betalningssätt

Vi erbjuder faktura, delbetalning, konto samt kortbetalningar.

Faktura, delbetalning och konto erbjuder vi samarbete med Avarda, en del av TF Bank. Vid köptillfället görs en sedvanlig kreditbedömning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få hem en kopia av kreditupplysningen per post. Kreditgivare är Avarda, en del av TF Bank. Fullständiga villkor för faktura, delbetalning och konto ser du i kassan innan du genomför köpet men här är även länkar till, Avardas kreditvillkor samt Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation.

 

Faktura för privatpersoner

Fakturan skickas till dig per e-post

Vi erbjuder en 14 dagars faktura (0 kr i administrationsavgift) samt en 30 dagars faktura (f.n. 29 kr i administrationsavgift). Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 60 kr.

Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller senare ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på ett Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. Mer information om Konto nedan samt i de fullständiga villkoren.

 

Betala i din egen takt

Kontobesked skickas per e-post i mitten på varje månad, med en aviseringsavgift på f.n. 29kr. Med delbetalning ges möjlighet att betala i egen takt i upp till 36 månader.

 

Räntefri delbetalning

Vi erbjuder räntefri delbetalning på 4/6/12 månader.

Delbetalning 4 månader med en uppläggningsavgift: 95 kr och aviseringsavgift på f.n. 29 kr.

Delbetalning 6 månader med en uppläggningsavgift på 195 kr och aviseringsavgift på f.n. 29kr.

Delbetalning på 12 månader med en uppläggningsavgift på 295 kr och en aviseringsavgift på f.n. 29kr.

 

Företagsfaktura

Fakturan levereras via e-post. 30 dagars kredit, fakturaavgift 49 kr.

 

Kortbetalning

Vi använder 3D Secure som är en global säkerhetsstandard utvecklad av Visa och Mastercard för internetbetalning. Överföringen krypteras, vilket innebär att ingen obehörig kan komma åt dina kortuppgifter. Pengarna dras från ditt kort när du godkänner ordern. Betalningen går via betalväxeln Nets.  All kommunikation mellan butiken och din bank sköts av Nets och krypteras via SSL (Secure Sockets Layer). Vi har därmed aldrig tillgång till kortinformationen och kan därför inte registrera eller lagra dina kortuppgifter. Vid betalning med kort fyller du i ditt kortnummer, kortets giltighetstid och CVC/CVV-kod. Vi accepterar betalning med VISA och MasterCard som är utställda i Sverige och övriga Norden.

Svenska Folkhemmet Möbler & Inredning AB

Organisationsnummer: 556773-4891

To top