Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Möbler

(389 Produkter)

 

Kvalitetsmöbler för ditt hem

I vårt breda sortiment finns noga utvalda möbler för hemmets alla rum. Här hittar du soffor i olika storlekar, matbord i mängder av material och matchande matstolar som ger hemmet ett nytt liv. Vi erbjuder dessutom härliga mattor, modern belysning och sköna kontinetalsängar.

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Kvalitetsmöbler som håller 

Vi säljer allt från soffor och sängar till matplatser och belysning. Folkhemmet är ditt självklara val när du ska inreda ditt hem och vill hitta en butik med ett brett sortiment och bra priser. Dessutom finns vi både online men även som fysiska butiker i Stockholm. Att knyta ihop säcken i ditt hem och hitta möbler för att få en tydlig röd tråd är inte alltid så enkelt som det kan se ut.

Kunskap och service för att skapa ditt drömboende

Här på Folkhemmet har vi en stark kunskap kring möbler och inredning och hjälper dig mer än gärna med tips och råd om hur du ska inreda ditt drömboende på bästa möjliga sätt. I våra butiker visar vi ett urval av möbler men online har vi ett mycket större sortiment av möbler och inredning. Köp möbler av hög kvalité online och i våra butiker. Varmt välkommen in till oss på Folkhemmet!

To top