Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Få tillbaka 15% i presentkort när du handlar för över 10 000 kr*

Matbord till uteplatsen

(524 Produkter)

Utebord Utomhus Matbord Trä

Matbord för varje trädgård, altan eller balkong

Upptäck vårt enorma sortiment av designade matbord till utmärkt kvalitet – tillverkade för att för att hålla länge. Våra vackra matbord i teak är ett populärt val som garanterat passar in i uteplatsens naturliga miljö. Vi har utomhusbord i Sten, Nonwood, FuruAkacia och stål och mycket mer!

Visa mer
Dina val
Visa filtreringDölj filtrering

Matbord för din uteplats 

Är du på jakt efter matbord till din uteplats?  Att samlas tillsammans med vänner och familj utomhus en sommarkväll är något de flesta vill under sommarkvällarna. Vi har matbord i alla möjliga varianter – runda, rektangulära, mindre eller större. Självklart har vi även matchande stolar. Oavsett om du vill ha vackert teak eller i ett nästintill underhållsfritt bord i aluminium så är vi säkra på att vi har det perfekta matbordet för er. 

Utemöbler från välkända märken

Vi säljer matbord från flera märken. Allt från Brafab, Hillerstorp och vårt eget märke Folkhemmet. Förlängningsbara bord finns det gott om samt bord i olika former och storlekar så som runda bord, rektangulärt, fyrkantigt, eller varför inte ett ovalt utomhusbord. Hos oss är hållbarheten otroligt viktig vilket gör att ni kan vara säkra på att bordet kommer hålla under många år framåt. 

Hållbara utomhusmöbler

När man sitter i den varma sommarsolen och bara slappnar av kan man med gott samvete även tänka på att våra utomhusbord, soffor och möbler är hållbara. Våra utomhusmöbler är av hög kvalité vilket gör att utomhusmöblerna bara blir mer levanda och vackra med åren. 

To top