08 - 22 20 00

 Fraktfritt över 5000 kr

 Personlig service

 Hemleverans i hela Sverige

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  08 - 22 20 00

Cart00 kr

Kite Barstol Vit Sammet

Kite karmstol är en av danska Dan-Forms generösare barstolar. Med sin runda form samt moderna design blir Kite en central inredningsdetalj i ditt hem. Ryggen har en vacker pickering vilket ger barstolen karaktär och en unik design tillsammans med den rundade armstöden.

De nätta svarta metallbenen tillsammans med det vackra sammetstyget ger Kite en modern känsla. Kite finns även som matstol/karmstol. Kite är en den perfekta stolen för dig som älskar sammet och vill ha en lyxig och bekväm barstol till din barmiljö.

Information:

Bredd: 64cmHöjd: 103 eller 113cm
Djup: 66cmSitthöjd: 70 eller 80cm
Typ: BarstolSerie: Kite
Färg: Vit Sammet (Pearl)Leverantör: Dan-Form

 

Dan-Form startades i en källare 1992 och har växt till att idag exportera till över 50 olika länder. Deras vision är att kunna erbjuda exklusiv design (främst dansk) till ett överkomligt pris. Dan-Form är kända för sin höga kvalitet samt innovativa design och samarbetar med flera olika formgivare. Detta har också lett till ett brett sortiment av matstolar och barstolar men även fåtöljer samt bord. Många av Dan-Forms kunder är hotell, barer, restauranger etc. och därför är de flesta av deras produkter godkända för offentlig miljö. Tyvärr har denna produkt utgått från vårt sortiment.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Du kanske även gillar
Visa min önskelista (0)
Produkter

Handla

Information

To top