Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Parga Matbord Rund 120cm Teak

7 574,40 kr
Möbelskydd:
Lagervara - skickas inom 2 - 5 dagar
.

Fri frakt över 5 000 kr

Betala efter leverans

Senarelägg din leverans

Beskrivning

Parga är en vackert runt matbord i massiv teak från Brafab. Den är tillverkad i deras finaste AB-teak och har snygga detaljer. Toppskivan har eleganta träribbor i ett snyggt designat mönster vilket ger ett rejält och exklusivt intryck tillsammans med de konade benen. Kombinera med en nätt stol i teak eller varför inte en stol i naturfärgad eller grå konstrotting.

Mått:

Diameter: 120cmHöjd: 73cm
Serie: PargaFärg: Teak Natur
Leverantör: BrafabForm: Rund

 

Brafab erbjuder ett stort och kvalitativt sortiment av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

 

Läs mer
Stäng
Specifikationer
FärgNatur
FormRund
MaterialTeak
VarumärkeBrafab
Längd120 cm
Bredd120 cm
Höjd73 cm
Läs mer
Stäng
Brafab

Brafab erbjuder ett stort sortiment med utmärkt kvalité av utemöbler med både prisvärda och exklusiva alternativ. De har med 80 års erfarenhet av sommarmöbler skapat ett modernt sortiment med aluminium och konstrotting men har även kvar gamla klassiker i bland annat svensk furu och Teak. Deras styrka har alltid varit att skapa utemöbler med fokus på funktion, kvalitet och komfort där de alltid ligger i framkant med formgivning och design.

Läs mer
Stäng
Skötselråd & Material

Teak

All Teak tas från certifierade plantage i Indonesien. De följer svenska timmerförordningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Den rengörs enklast med vanlig teak-rengöring vid hårt smutsade ytor eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och diskmedel. Blöt gärna teaken innan rengöring så ytan mjuknar. Reser sig träfibrerna efter rengöring slipa ytan lätt med fint sandpapper. Möbeln ska sedan torka minst ett dygn. Behandla den sedan med Teak-olja. Om du vill behålla den gråa patina finishen ska du inte olja möbeln.Läs mer
Stäng

Artnr:  BRA20468

To top