Produkten har blivit tillagd i varukorgen
Stor efterfrågan på utemöbler - vänta inte för länge!

Gasolgrillar

(0 Produkter)

Här hittar du gasolgrillar i absolut toppklass. Allt från enklare portabla grillar till riktigt stora gasolgrillar med inbyggd LED belysning,  kermaiska brännare,  roterande grillspett, röklådor och mycket,  mycket mer. Vi har både rostfria gasolgrillar och svarta gasolgrillar på nätet. En gasolgrill ska vara enkel och rolig att använda och samtidigt erbjuda alla finesser som den moderna grillaren behöver. Med en Napoleon gasolgrill får du allt du behöver och mycket mer. Nu finns även insats till din gasolgrill som gör att du kan använda kol och få en smidig grillupplevelse med den klassiska grillsmak kol ger. Du får det bästa av båda världarna. Många av våra modeller fyller alla krav för att vara med i toppen i Bäst i Test. Våra garantier är en av de mest generösa på marknaden.

När svenskar  pratar om vad de associerar med sommar kommer grillning lika högt upp på listan som bad och glass. Det blir så otroligt enkelt att grilla med gasol. Du slipper köpa grillkol, hålla på med tändning mm. Eftersom att du kan enkelt reglera temperaturen öppnas en helt ny värld av matlagning utomhus. Vi har modeller med Sizzelzone där du kan grilla med extrem hög temperatur för att få en perfekt karameliserad yta på ditt kött.

Kontakta oss gärna och du vill ha personligt rådgivning och information om de olika modellerna. Köp gasolgrillar online på Folkhemmet.

Visa mer
To top