Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Stolar - som utemöbel

(397 Produkter)

Vi har ett gigantiskt utbud av stolar för trädgården, balkongen eller altanen. Med ett brett utbud för utomhusbruk hittar du garanterat det du söker hos oss! Vi säljer mest av underhållsfria material som konstrotting, aluminium, plast och nonewood men även vackra stolar i trä och rotting.  

 

"Jag vinner alltid hela havet stormar. Även utomhus!" 

Christian, färsäljningschef - Folkhemmet 

Stol: Love, Calligaris 

 

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Trästolar för utomhusbruk

Trästolarna har dock alltid sin charm där Teak och Furu är störst. Positionsstolen är en svensk klassiker där serier som Andy och Nydala är bäst säljande på grund av god komfort och kvalitet. I övrigt har vi karmstolar som passar utmärkt till den lite mindre altanen, snygga stapelstolar som passar lika bra som ensam möbel som till matbordet, önskar man lite rejälare och större stolar kan ni titta bland våra fåtöljer och bland våra pallar & bänkar

Utomhusstolar för den miljömedvetna

I dagens slit och släng samhälle har vi valt att satsa på kvalité som håller år efter år. Detta gäller även våra stolar som tål väder och vind, år efter år. Även den enklaste barstolen till alla andra stolar andas kvalité och är lika sköna att sitta i varje år våren tittar fram.

To top