Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Soffor & Fåtöljer - Utemöbler

(619 Produkter)

Koppla av i trädgården med sköna utesoffor och fåtöljer 

Köp den perfekta loungegruppen till din trädgård eller altan som håller stilen år efter år. Vi har ett stort utbud av modeller, material och märken. Välj mellan byggbara soffor, 3-sits soffor, fåtöljer och övriga soffgrupper i material som teak, konstrotting, aluminium eller furu. Vi säljer allt från Brafab, Can-Line & HillerstorpVi på Folkhemmet har stor kunskap och hjälper dig gärna skapa och utforma den perfekta uteplatsen, för maximal njutning. 

Visa mer

Bästsäljare

Visa filtrering Dölj filtrering
Sortering:

Soffor till altanen som håller år efter år

En ny teaksoffa kan vara det som sätter formen och lyfter hela känslan i din trädgård eller ditt uterum. Innan du bestämmer dig för vilken utesoffa du vill köpa kan det vara bra att tänka på hur mycket tid och underhåll du vill lägga ner. Väljer du en loungegrupp i trä eller rotting så behöver den kärlek i form av bättringsmålning eller oljning inför varje säsong. Gör du detta så får du njuta av din loungegrupp i många år framöver. 

Njut av solen i en konstrottingsoffa i sommar

Vill du minimera tid och underhåll på din nya soffgrupp? Då rekomenderar vi att du köper i ett material som är nästintill underhållsfritt, aluminium eller konstrotting. Det räcker oftast med att torka av med en lätt fuktig trasa. I vårt sortiment erbjuder vi även dynor från Brafab och Can-line, med ett mjukt och tåligt material gjort av ett polyestermaterial som lämpar sig utmärkt för utomhusbruk. Folkhemmet - Ett brett sortiment av designade utemöbler med hög kvalité och snabba leveranser.

 

To top